Жителя Пулин засуджено до 6 років 3 місяців за угон автомобіля

За публічного обвинувачення прокурором Коростишівської окружної прокуратури місцевого жителя визнано винним у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненим повторно (ч. 2 ст. 289 КК України). Вироком суду йому призначено покарання (з врахуванням раніше невідбутого строку) у виді позбавлення волі строком на 6 років і 3 місяці.

Прокурор у судовому засіданні довів, що злочин скоїв раніше судимий 26-річний житель смт Пулини.

«Кримінальна любов» парубка до чужого автотранспорту вкотре привела його на лаву підсудних. Так, запримітивши напередодні поблизу домоволодіння автомобіль марки ВАЗ 2107, він повернувся до нього вже вночі, близько 02.00 год. Переконавшись, що поблизу нікого немає, проник у салон, розібрав замок запалення, завів двигун та заволодів автомобілем, який належав територіальній філії обласної державної установи.

Майже добу зловмисник катався, поки його не зупинила патрульна поліція. За оцінкою експертів, обвинувачений заподіяв державній установі шкоди на суму понад 37 тис. грн.

До того ж, поки тривало досудове розслідування, обвинувачений «умудрився» скоїти ще один злочин, також заволодівши іншим автомобілем марки ВАЗ, за що отримав реальне покарання.

Бiльше новин читайте на нашому каналi в TELEGRAM

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Попередня новина Поблизу села Теньківка незаконно вирубали дерева на суму понад 2 млн грн
Наступна новина Мешканців Пулин турбує ситуація із місцевим військоматом